Type and press Enter.

Företagsevent på Avenyn

Företagsevent Avenyn

NOU är en samlingsplats mitt på Avenyn för de som är ute efter elegans, god matstund och härlig musik. För den som vill ha ett företagsevent på Avenyn så erbjuder NOU skräddarsydda arrangemang i en exklusiv atmosfär. Vår lokal mitt på Göteborgs paradgata utstrålar elegans och skapar en perfekt bakgrund för att både fira framgångar och planera framtiden. Med en lång lista av nöjda kunder från olika branscher så har vi bevisat vår förmåga att leverera evenemang som överträffar förväntningarna. Vill du skapa en minnesvärd dag för dina anställda och vill stämma möte med någon av oss? Tveka inte att ta kontakt med oss.
Kristin

Kristin Kärnsund
VERKSAMHETSANSVARIG

Kristins fasta beslutsamhet, genomsyrad av glädje och omsorg, visar vägen framåt. Hon är en person som med varm hand och ett öppet hjärta leder både visioner och människor mot gemensamma mål, skapande en miljö där varje individ känner sig värderad och delaktig. Kristins ledarskap karakteriseras inte bara av hennes förmåga att ta fast beslut utan även av hennes genuina engagemang för varje persons välbefinnande och framgång.

Mikael Samuelsson
NÖJES & EVENTANSVARIG

Mikael med sin outtömliga energi och kreativitet, skapar han evenemang som går bortom det vanliga, där varje detalj speglar NOU’s strävan efter excellens och innovation. Hans förmåga att med glädje och entusiasm förvandla vision till verklighet kompletterar Kristins strategiska och omsorgsfulla tillvägagångssätt. Mikael är mästaren av nöje, den som med sitt leende och sin skicklighet gör varje tillfälle till en fest och varje utmaning till en möjlighet. Tillsammans utgör Kristin och Mikael en oöverträffad kraft. De delar en ovanlig förmåga att förena människor, skapa meningsfulla relationer och bygga en stark gemenskap. I deras händer blir NOU mer än bara en plats för evenemang; det blir en plattform där engagemang, kreativitet och gemenskap flödar fritt. Deras ledarskap bygger på en djup övertygelse om kraften i samarbete och glädjen i att skapa tillsammans. De är verkligen hjärtat i NOU, drivande verksamheten med en energi och ett engagemang som inspirerar alla de möter.
Mikael

Företagsevent
Avenyn

NOU erbjuder en exklusiv miljö för ditt nästa företagsevent. Vår erfarenhet sträcker sig över ett brett spektrum av arrangemang, från stämningsfulla affärsluncher och inspirerande möten till glittrande företagsfester och traditionella julbord.